Jeg har inngått et samarbeid med Schmeling Regnskap. Vi jobber hver for oss, med våre egne kunder, men vi jobber i samme system slik at vi enkelt kan bistå hverandre i for eksempel ferier. For deg som kunde gir det sikkerhet for at din virksomhet blir ivaretatt kontinuerlig.

Benedicte Schmeling er autorisert regnskapsfører med mange års erfaring fra større selskaper. Hun startet for seg selv i 2017, og jobber nå i det samme kundemarkedet som meg. Det er både hyggelig og nyttig å ha en samarbeidspartner i det daglige. Vi diskuterer mye faglig, og utfyller hverandre godt. Som kunde kan du være 100% trygg for at dine sensitive opplysninger ikke deles.

Jeg ser fram til et fruktbart videre samarbeid med Benedicte!

 

Samarbeid med Schmeling Regnskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *