Jeg går nå over til Visma eAccounting, et moderne papirløst system.

For deg som kunde betyr det raskere oppdatering, bedre kontroll og ikke minst ingen oppbevaring av gamle bilag.

Kort fortalt blir det slutt på papirveldet i regnskapsverdenen. I stedet tar vi i bruk moderne kommunikasjon og metoder. Med Visma eAccounting appene skanner du enkelt fakturaer og andre bilag, og de sendes direkte til videre behandling hos meg. Systemet er dessuten tilpasset EHF (elektronisk handelsformat), som er i ferd med å bli bransjestandard. Med dette systemet går fakturaer direkte til bokføring hos meg.

Som kunde hos meg har du alltid tilgang til dine regnskapstall og rapporter, også når du er på farten. Systemet er tilpasset både mobil og web.

Velger du å bruke fakturadelen av programmet, er det svært enkelt å fakturere. Fakturaen kommer direkte til bokføring, og programmet sender fakturaen direkte til kunden din elektronisk. Raskere faktureringsprosess betyr bedre likviditet for ditt firma!

 

Visma eAccounting er integrert med de fleste norske banker. På denne måten kommer banktransaksjoner direkte til bokføring, slik at det er enkelt å følge opp innbetalinger fra kunder og eventuelt purre. Som kunde hos meg får du tilgang til alle disse fordelene samt mange andre styringsverktøy:

  • Fakturering
  • Økonomioversikt
  • Timeregistrering
  • Tilbud og ordre
  • Nettbutikk og hjemmeside
  • Betalingsløsninger
  • Bankintegrasjon
  • Time og prosjekt
Overgang til Visma eAccounting

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *